Välinevuokraus

Killalla on kehruuaiheista välineistöä, jota vuokrataan sekä jäsenille että ulkopuolisille. Aiemmin jäsenet ovat saaneet lainata karstamyllyä ja rukkeja max. 3 viikkoa vuodessa ilmaiseksi, mutta vuosikokouksesta 19.3.2016 alkaen vuokraus on muutettu maksulliseksi.

­Vuokrahinnat ovat:

  • Karstamylly Killan jäsenelle 10 €/2 viikkoa ja ulkopuolisille henkilöille 20 €/ 2 viikkoa. Killalle on tulossa kaksi uutta, pienempää karstamyllyä, joilla saa karstata vain pestyä villaa ja valmistopsia tms puhtaita materiaaleja. Vanhalla myllyllä saa karstata kaikkea.
  • ­Moderni matkarukki Killan jäsenelle 5 €/viikko ja ulkopuolisille henkilöille 10 €/viikko
  • ­Villakammat (pari) Killan jäsenelle 5 €/viikko ja ulkopuolisille henkilöille 10 €/viikko. Kammat sijaitsevat poikkeuksellisesti Lassilassa, ja niitä voi kysellä Kaisa Pelliseltä (spinnersguild@gmail.com)

Minimilainausaika on yksi viikko, ja lainauksen voi uusia jos muita varauksia välineelle ei ole. Lainauksia hoitaa Liisa Lehtonen (lehtosenliisa[at] gmail.com). Välineet sijaitsevat Helsingissä Malmilla, josta ne noudetaan ja jonne ne palautetaan. Välineitä ei postiteta.

HUOM!  Karstamylly tulee aina palauttaa puhdistettuna! Viime aikoina mylly on välillä palautettu siinä kunnossa, että seuraavalta karstaajalta on mennyt tunteja saada se taas karstauskuntoon. Tarkasta erityisesti myllyn rumpujen akselien rattaisiin kertyvät kuidut ja piikkimattojen pohjat.

Karstamyllyn käyttöohjeet löytyvät sähköisenä TÄÄLTÄ ja kuvalliset ohjeet TÄÄLTÄ.

Välinevuokrat maksetaan Kehrääjien Kilta ry:n tilille FI97 1271 3000 2562 75 viitenumerolla 12399

Advertisements