Osta/Myy/Vaihda

Haluatko ostaa, myydä tai vaihtaa tuotteita jotka liittyvät kehräämiseen ja käsitöihin? Killan jäsenillä on mahdollisuus saada oma ilmoituksensa tälle sivulle. Lähetä ilmoituksesi tiedotusvastaavalle (kaisa.pellinen[ at ]iki.fi). Liitä valmiiksi muotoillun ilmoituksen lisäksi sähköpostiin omat yhteystietosi mistä ilmoituksesta voi tiedustella. Voit liittää mukaan myös kuvan. Kun tuote on myyty/ostettu/vaihdettu, ilmoitathan tiedotusvastaaville asiasta!

Myydään Majacraft-matkarukin jakkara

Espoon Niittykummusta löytyisi Majacraft-matkarukkiin erikseen myytävä jakkara, jonka saa täältä tulla hakemaan hintaan 40e (maksaa uutena jopa 90 puntaa).

Ota yhteyttä:
Katja Kauremaa
katja.kauremaa[at]saunalahti.fi
p.0405761164

Myydään ahvenanmaanlampaan villaa

Myytävänä käsin kerittyä ahvenanmaanlampaan raakavillaa hintaa 30 €/kg ja koneellisesti karstattua pestyä villaa hintaan 100 €/kg. Villa on värjäämätöntä ja väreinä ovat luonnonvalkoisen sekä harmaan sävyt. Villoissa on yksilökohtaisia eroja (mm. kiharatiheys, kiilto sekä yksi- tai kaksikerroksinen villa). Villat säilytetään yksilöittäin, joten eri laadut pysyvät erillään. Alla kuvat pestystä karstaamattomasta villasta ja pestystä karstatusta villasta samalta lampaalta.

Ota yhteyttä:
Shea
beasley.shea[at]gmail.com
040 5128818

Papu2012
Papu_konekarstattu 2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s