Kevään 2017 kehräyskurssi

Kehräyksen peruskurssi 28.-29.1.2017 kl 10-16. Paikka ei ole vielä varmistunut, mutta sijaitsee joka tapauksessa Töölö-Hietaniemi-Jätkäsaari -akselilla.
Kurssilla käydään läpi kehruun historiaa sekä tutustutaan villaan ja pellavaan, unohtamatta koirankarvoja.
Jokainen kurssilainen pääsee opettelemaan eri materiaalien kehräämistä sekä värttinällä että rukilla. Omat karstat, rukin ja värttinän voi ottaa mukaan, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä kehruuvälineet ja -materiaalit löytyvät kurssipaikalta. Esiliina tai pyyhe polvella suojaa omia vaatteita kehruutyössä.

Kurssin hinta on 90e ulkopuolisille ja 80e Killan jäsenille. (Jäseneksi ehtii liittyä myös ennen kurssia, liittymisohjeet löytyvät täältä.)
Hinta sisältää opetuksen, materiaalit ja kahvit.

Sitovat ilmottautumiset Sarille, sarivarilo@hotmail.com

 

 
Advertisements

2 thoughts on “Kevään 2017 kehräyskurssi

 1. Hei, Harmittavasti juuri samana viikonloppuna on Salossa nukkekotikurssi johon olen jo ilmoittautunut… TOivottavasti keväällä on lisää kursseja – olisin kiinnostunut… t Marja Myllykyla

  4. tammikuuta 2017 klo 15.37 Kehrääjien Kilta ry. kirjoitti:

  > kehraajienkilta posted: ” Kehräyksen peruskurssi 28.-29.1.2017 kl 10-16. > Paikka ei ole vielä varmistunut, mutta sijaitsee joka tapauksessa > Töölö-Hietaniemi-Jätkäsaari -akselilla. Kurssilla käydään läpi kehruun > historiaa sekä tutustutaan villaan ja pellavaan, unohtamatta koiran” >

  • Hei,
   Valitettavasti Killalla on resursseja järjestää vain yksi kurssi keväisin ja toinen syksyisin. Kannattaa kuitenkin katsella muiden kehräyskursseja järjestävien tahojen tarjontaa, esim. työväen opistoilla on aika usein valikoimassa kehräyksen peruskurssi.

   Terveisin Kaisa, Killan tiedottaja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s